Статті та

Новини

Компанія ТЕН МОНТАЖ представляє пристрій високовольтний для секціонування та захисту лінії електропередач.

Компанія ТЕН МОНТАЖ представляє пристрій високовольтний для секціонування та захисту лінії електропередач.

Реклоузер призначений для роботы в складі автоматизованої системи керування лініями електропередач. Може використовуватись автономно для захисту і секціонування ЛЕП за заданими параметрами.

На початку 2019 року  ТОВ «ТЕН МОНТАЖ» розпочато  2-й етап енергозберігаючих робіт на об’єкті «Ладижинська ТЕС»

На початку 2019 року ТОВ «ТЕН МОНТАЖ» розпочато 2-й етап енергозберігаючих робіт на об’єкті «Ладижинська ТЕС»

Завдяки якісному виконанню поперєдніх робіт та здобутим нами новим знанням, вмінням та навичкам нашій компаніїї було запропоновано ще одне завдання на об’єкті «Ладижинська ТЕС». Це виконання енергозберігаючих  робіт  з технічного  переоснащення систем освітлення будівлі Головного корпусу котельного відділення (блок №1-4) ВП
"ЛАДИЖИНСЬКА ТЕС" АТ "ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО".

Закінчення робіт з впровадження енергозберігаючих технологій

Закінчення робіт з впровадження енергозберігаючих технологій

В січні місяці 2019 року наша компанія завершила комплекс робіт на об’єкті «ВП «ЛАДИЖИНСЬКА ТЕС» АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО». Об'єктом переоснащення була насосна станція перекачки освітленої води ВП «ЛАДИЖИНСЬКА ТЕС». Місцезнаходження: 24321, Україна, м. Ладижин, Вінницька обл. вул. Наконечного, 173. Нами проведено комплекс заходів з впровадження енергозберігаючих (енергоефективних) технологій. Енергозберігаючі роботи включали проектні, будівельні, демонтажні, монтажні, пусконалагоджувальні роботи, поставку та монтаж Обладнання, матеріалів, інжинірингові й інші роботи та послуги.

Компанія «ТЕН МОНТАЖ» завершила роботи на об’єкті по  вул. Шовковична, 36/7-б

Компанія «ТЕН МОНТАЖ» завершила роботи на об’єкті по вул. Шовковична, 36/7-б

Компанія «ТЕН МОНТАЖ» завершила роботи на об’єкті, що розташований по вул. Шовковична, 36/7-б. Він являє собою чотириповерхову офісну будівлю. Нашою командою досвідчених інженерів та монтажників виконаний повний комплекс електромонтажних робіт, монтаж системи внутрішнього та зовнішнього блискавкозахисту, заземлення та антикригової системи покрівлі та вхідних груп...

У листопаді місяці 2018 року нами розпочаті роботи над черговим важливим проектом.

У листопаді місяці 2018 року нами розпочаті роботи над черговим важливим проектом.

Нашою компанією розпочато новий проект. На об’єкті «Реконструкція майнового комплексу під багатоквартирну забудову з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул. Електриків, 23-Б у Подільському районі м. Києва» нами виконуються роботи по влаштуванню внутрішніх мереж електропостачання паркінгу 1, 2 черга.

Компания “ТЕН МОНТАЖ” проводить модернізацію електроустаткування в житлово-комунальному секторі

Компания “ТЕН МОНТАЖ” проводить модернізацію електроустаткування в житлово-комунальному секторі

Компания “ТЕН МОНТАЖ” проводить модернізацію електроустаткування в житлово-комунальному секторі з проведенням попереднього обстеження. Компанія комплексно вивчає проблему та пропонує найбільш  швидке та  дешеве рішення. Виконання робіт  та оплату можливе  здійснювати частинами з мінімальним часом відключення абонентів і з повним погодженням  з енергопостачальною компанією. Звертайтесь  за кваліфікованою допомогою за тел.  (044) 501-02-10.

Збираємо шафи

Збираємо шафи

Збираємо шафи. Різні. Під Ваше технічне завдання. Шафи керування освітленням (ШК, ШКД), плавним пуском, розподільчі, керування двигунами, в тому числі з частотними перетворювачами. Шафи УКРП, шафи релейного захисту, ВРП, розподільчі панелі, ящики ЯРП.